Am participat pe data de 23.07.2013 la Seminarul Conectare la Emotii, tinut de Alina Roman la cafeneaua Serendipity.

Curios este ca ma tot gandeam cu o saptamana inainte la cafeneaua Serendipity la care care nu mai fusesem de mult si la lucrurile minunate care mi se intamplasera acolo. Si parca tanjeam dupa o noua experienta din care sa am ce invata. Si intr-o buna zi am primit o invitatie de la o prietena de pe Facebook pentru a participa la acest seminar. Venea ca un raspuns atat la gandurile mele cat si la nevoia pe care o am de la « lucra » la imbunatatirea acestui aspect al vietii mele. Universul lucreaza bine, exact la tanc. In acea zi eram libera in intervalul orar in care trebuia sa fiu acolo asa ca m-am hotarat imediat sa merg.

Bineinteles ca nu am avut decat de castigat de pe urma participarii la acest seminar. Castigurile au fost atat de mari ca nici nu stiu cu care sa incep.

Alina Roman


In primul rand m-am reintalnit cu niste persoane, aflat pe aceeasi lungime de unda, pesemne, pe care nu le mai vazusem de ceva timp.

Am cunoscut oameni noi. Pe AlinaRoman am indragit-o din prima pentru ca am simtit ca suntem « din acelasi film ». Este o tipa super iar seminarul ei a fost foarte antrenant si interactiv iar timpul a trecut pe nesimtite. Ne-a pus sa facem si niste exercitii : sa identificam valorile pe care le avem – aici e aici (de obicei iti ia ceva timp sa faci asta daca nu te-ai gandit la asa ceva in prealabil) si sa scriem ce ne place si ce ne defineste pornind de la un fragment din « Jurnal 2003 – 2009 » scris de actrita Oana Pelea. Absolut superb.
Acest seminar este un preambul al cursului de Inteligenta Emotionala de 2 zile pe care Alina Roman in va tine la Eden Spa in perioada 24 – 25 august 2013.

Abia astept sa merg si eu la curs pentru ca sunt sigura ca imi va folosi si ma va sprijini in evolutia mea.



O dovada in plus ca Alina este o tipa deschisa care isi doreste in mod real sa ajute oamenii este faptul ca este foarte flexibila in ceea ce priveste plata cursului pentru ca nu isi doreste ca partea financiara sa fie um impediment in a participa la cursul sau. Mai rar asa ceva in zia de azi. Belive me vorbeste serios ; vazut si testat ! Altfel mi-as fi dat rau peste cap bugetul de vacanta insa asa pot sa merg si in vacanta si la cursul ei.
4 Responses
  1. Roxie Says:

    Interesant, dar nu prea am inteles concret cum te-a ajutat intalnirea cu ea. Am inteles exercitiile, dar n-am prins fix esenta, de ce e asa de buna tipa si de ce seminarul ti-a placut si te-a ajutat.

    Sper sa povestesti cum a fost si la curs.


  2. Unknown Says:

    Pai, eu am indragit-o din prima pe Alina si mi-a deschis apetitul de a merge si la curs, care a fost super. Si uite asa mi s-au mai aprins niste beculete in capsor! :)


  3. Anonim Says:

    Am participat si eu la seminar si a meritat! Recomand cu mare drag oricui vrea sa se cunoasca, sa impartaseasca sau pur si simplu sa petreaca 2-3 ore intr-o companie excelenta! ;)



Trimiteți un comentariu