Din categoria romani isteti si intreprinzatori, azi mi-am propus sa va vorbesc despre un startup romanesc revolutionar, pe cat de simplu pe atat de cool.

Se numeste The Pole Society si marturisesc ca habar nu aveam de chestia asta pana de curad. Pe scurt : niste romani destepti au dezvoltat o aplicatie care face legatura instantaneu intre un dispozitiv cu iOs sau Android si un panou publicitar din Romania sau din strainatate. Cred ca aceasta gaselnita va revolutiona industria publicitatii. Iti poti crea propriul afis sau poti incarca unul deja existent si cu ajutorul aplicatiei The Pole Society, pe care o descarci din App Store, il personalizezi dupa pofta inimii, iti alegi panoul din oras pe care vrei sa apara mesajul tau si click…mesajul tau apare instantaneu acolo unde vrei.


Preturile sunt accesibile si platile se pot face direct de pe smartfone printr-un sistem securizat. Aceasta aplicatie se adreseaza atat afacerilor de mici dimensiuni cat si persoanelor fizice, fiind usor de folosit si mult mai convenabil decat publicitatea traditionala.



Oricine poate publica orice cu conditia sa fie legal. Click si gata te vede tot poporul sau citeste ce ai de zis! Si daca Romania nu-ti mai ajunge sau nu ti se mai pare destul de fancy/cool/sau alte alea…..poti evada pe ecranele din New York sau Dubai unde aplicatia este disponibila incepand de anul asta.
Cu aplicatia The Pole Society, Radu Bogdan Savonea si Matei Psatta s-au sincris in competitia The Summit Kilimanjaro 2014 unde au ajuns intre primii 200 din 2000.

 

The Summit Kilimanjaro e o competitie de referinta la nivel mondial, adica un fel de summit global, ceva mai informal, la care care participa cei mai inovativi oameni din domeniul IT, crème de la crème, the best from the rest etc. Deci e ceva mare si important la care anul asta participa peste 100 de tari. Este locul unde tehnologia se intalneste cu protectia mediului pentru ca aceasta competitie este nu numai o recunoastere a creativitatii ci are si o puternica componenta legata de grija pentru planeta.


Asa ca in competitia din 2014 asta vor fi alese doar 5 persoane din toata lumea care vor participa la aventua vietii lor – escaladarea Varfului Kilimanjaro (5895 de metri, Africa) in luna iunie, apoi in noiembrie se vor afla pe o scena povestind despre experienta lor. Si pe langa aventura, The Summit Kilimanjaro va avea si o miza caritabila – banii stransi vor fi folositi pentru curatarea resurselor de apa pentru aproximativ 5000 de africani.
 
Mie una mi-ar placea ca ai nostrii sa fie printre cei 5. As fi mandra de ei. Va invit sa ii votati pentru cateva motive simple :
  1. Pentru ca Romania,
  2. Pentru ca sunt niste romani isteti pe care i-a dus capul sa faca ceva inovativ si e timpul si afle si mapamondul chestia asta,
  3. Pentru ca ar fi cazul sa ne sustinem unii pe altii mai mult, in special atunci cand facem sa sa vorbeasca de Romania la modul pozitiv,
  4. Pentru ca vreau sa ii vad cu steagul Romaniei pe Kilimanjaro, ca tot sunt singurii care ne reprezinta in competitie.
Eu i-am votat. Fa si tu acelasi lucru daca simti. Nu costa bani, un like si gata!
Mai jos este pagina pagina de votare.
http://thesummit.co/kilimanjaro/nominees-alpha#entry-114

Foloseste-o cu incredere!


Articol scris pentru Blogal Initiative
0 Responses

Trimiteți un comentariu