Pe 23 aprilie este Ziua Mondiala a Cartii, prilej cu care Editura Litera a oferit gratuit carti iubitorilor de lectura, in Piata Universitatii.

Ce frumos erau aranjate cartile :)
Ca si anul trecut, oamenii au dat navala, mai ceva ca la fasolea cu ciolan de 1 decembrie. Eu eram in trecere prin zona si am constatat ca la ora 18.38 trecute fix nu mai era nici macar un semn de carte sau petala de floare. Conform comentariilor auzite din gura oamenilor care plecau dezamagiti de la fata locului, oamenii luasera tot ce au gasit si asta in timp record. Se pare ca in 10 minute toate cartile oferite de respective editura fusesera epuizate.





Uite cum se imbulzeste poporul la lectura. Cine zicea ca romanii nu mai citesc? Daca s-ar fi imbulzit asa si la facut curatenie la Let’s Do It Romania cred ca nu mai ramanea nici pet pe fata pamantului tarisoarei noastre. Dar se pare ca luat e mai imbulzeala decat la dat. La placinte inainte, la razboi inapoi.

Ia cat poti duce neamule :)
Nu credeam sa vad prea curand chestia asta in tarisoara noastra. In orice caz sper ca acele carti pe care unii le-au luat cu sacosa sa ajunga sa fie citite si poi daruite cuiva drag. Sper sa nu ajunga pe foc.



Imagini preluate de pe pagina de Facebook a Editurii Litera
3 Responses
  1. Unknown Says:

    La acest eveniment s-a aplicat, cu succes, vorba romaneasca: "La pomul laudat du-te cu sacul.", dupa cum se poate observa si din fotografii.
    Specific mentalitatii romanesti: "Daca-i moca i-au cu sacul!"


  2. Natural Says:

    Pai daca tot venisera cu plasele, cum sa plece cu ele goale :) Eu in locul editurii as fi insemnat cartile, sa vad daca apar pe urma pe la anticari. Spor!


  3. Unknown Says:

    Da....ce sa mai zic! No comment! Lasa ca sper ca intr-o zi sa ma ajute Dumnezeu sa demonstrez ca oamenii pot sa si dea carti nu numai sa ia. Sa vedeti provocare!


Trimiteți un comentariu