« Ei » sunt organizatorii campionatului national de blogging care mi-au reamintit ca, daca vreau sa imi depun candidatura pentru 2 lucruri, cica sa scriu 2 articole. Si uite asa imi complic eu singura existenta la campania Danone.

Deci acum scriu pentru Controlor de calitate ca sa fie clar. Primul articol a fost pentru Fermier. Pun pariu ca nimeni nu o sa imi mai comenteze la asta oricum.

Asa ca am dat cu banul de data asta, fortata de situatie. Si a iestit controlor. Ce or sa ma mai injure membrii juriului…cred ! Mi-i si imaginez zicand :  « Uite-o si pe asta. Pai sa se hotarasca Domnule odata ca sa nu ne mai confuzeze atata. » Sau poate ma insel. Sau poate vor da si ei cu banul ca mine…mai stii ?

In orice caz, eu ma voi bucura si intr-un caz si in celalalt.


Articol scris pentru Campionatul National de Blogging http://blogalinitiative.ro
3 Responses
  1. Catel Says:

    Nu cred ca intamplator a picat controlor atunci cand ai dat cu banul. Cred ca ti-ar placea mult experienta de controlor, imi si imaginez cum verifici tot felul de produse lactate care mai de care mai delicioase, iam iam :). Nu cred ca juriul va avea ceva de obiectat mai ales ca ambele indeletniciri sunt extrem de interesate. Mult succes si sa ne povestesti experienta frumoasa.  2. din pacate va anunt ca nu am castigat nici la fermier nici la controlor.


Trimiteți un comentariu