Cea de-a sasea editie Webstock de pe 27 septembrie 2013  va reuni comunitatea online locala si isi propune sa aduca in prim plan persoane care au avut initiative de a schimba lucrurile din jurul lor, persoane implicate, dar si care considera Internetul un loc de dezvoltare.

In prima parte a zilei, Webstock include doua sesiuni de conferinte, unde oameni care au dezvoltat proiecte inedite, au avut idei inovative si realizari semnificative, le vor prezenta participantilor experiente personale de succes.

Dupa-amiaza, se vor desfasura in paralel trei micro-evenimente specializate : Blogging & Social Media, Innovation in Communication si Mobile Trends care vor dezvalui insight-urile celor mai bune studii de caz, cele mai noi tendinte in domeniu si tactici eficiente in promovarea prin intermediul mai multor platforme de comunicare.

Evenimentul se va incheia cu Gala Webstock Awards in cadrul careia se vor decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Dupa gala de premiere Webstock Awards, participantii sunt invitati la petrecerea organizata de Staropramen cu ocazia evenimentului.

Webstock 2013 este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie se bucura de sustinerea companiilor LG, Staropramen, Bitdefender si HP care vor avea standuri dedicate, cu multe surprize. Comunicarea online si site-ul Webstock sunt realizate cu sprijinul Sunshine Digital Communication.


In ceea ce ma priveste, voi asista la sesiunile cu tema Blogging & Social Media pentru ca sunt interesata direct de domeniu. Regret insa ca nu ma pot dedubla ca sa particip in acelasi timp si la celelalte doua pentru ca sunt singura ca merita.

Interesant este ca am inceput deja sa ii cunosc pe multi dintre vorbitorii si juratii participanti la aceasta editie, de la celelalte evenimente din acest an “marca” Evensys – Digital Divas 2013 si Zilele Biz. Asa ca, ma simt de parca mi-as revedea niste vechi cunostinte. Sunt oameni deosebiti dar despre ei si mesajele lor va povestesc mai multe maine….live.

Si pentru ca berea Staropramen este, absolut intamplator, una dintre marcile mele preferate de bere, abia astept sa beau un pahar la petrecerea care marcheaza incheierea unei zile pline de Webstock 2013.

Sunt curioasa sa vad cum este in acesta “locatie interactiva” – The Pub – caci din cate am vazut in poze e cu autoservire………la bere.


Daca v-am facut curiosi, stati cu ochisorii pe www.webstock.ro, pe contul dedicat de pe Twitter sau pe pagina de Facebook si va voi da mai multe detalii “ la cald”.


Informatii preluate din comunicatul de presa al organizatorilor evenimentului.
0 Responses

Trimiteți un comentariu