Cel mai important eveniment pentru comunitatea online de fashion si beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie cu cea de-a treia editie. Si pentru ca divele nu se pot intalni oriunde, locatia aleasa pentru 2014 de AVON Cosmetics si Evensys, organizatorii evenimentului, este Palatul Ghika din Bucuresti.

Ca si pana acum, evenimentul este impartit in 2 mari sectiuni : conferinta si premiile Digital Divas.

Conferinta Digital Divas 2014 se va concentra pe modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum poti oferi cititorilor un continut relevant si cum interactionezi eficient cu acestia.

Digital Divas imbina inspiratia, comunicarea, networkingul, cu tendinte si oportunitati cu care comunitatea online de beauty si fashion trebuie sa fie mereu la curent.


Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova crede ca “fiind deja la a treia editie Digital Divas e gandita ca orice poveste cu printese sau zane. In cazul nostru, intalnirea cu printul este garantata la a treia incercare. Printul este de fapt reprezentat de oameni din industria de frumusete, moda si comunicare pe care Avon ii sustine in demersul lor de a le arata femeilor cum sa se simta bine in pielea si blogul lor. Anul acesta introducem si o categorie de CSR la nominalizarile Digital Divas Awards pentru ca adevaratele dive sunt cele preocupate de frumusetea ca ansamblu, exterioara si interioara.”
La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere  „Digital Divas Awards”, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.

Inscrierile in competitie sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi inscris in competitie pe baza formularului de pe website, pana la data de 15 mai 2014. Asa ca cine doreste sa participe si nu s-a inscris pana acum, ar 
face bine sa se grabeasca.


Categoriile anuntate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Perioada de jurizare se va desfasura intre 16 -26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei "People's Choice Awards", ce va fi sustinuta de catre public prin vot online.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat sau puteti solicita anumite informatii la office@evensys.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas, urmariti atat site-ul www.digitaldivas.ro, cat si contul dedicat de Twitter sau pagina de Facebook.

Persoana de contact:
Andreea-Cristina Mielu
PR & Marketing Coordinator, Evensys
Str. GrigoreAlexandrescu, HQ office building nr.59, et.2, sect.1, Bucuresti
Tel: 0733.041.005 ; email: andreea.mielu@evensys.ro ;www.evensys.ro


Informatii si imagini preluate din comunicatul de presa al evenimentului
0 Responses

Trimiteți un comentariu