Draga Doctor Deco,

Dupa o scurta si rapida ocheada virtuala printre obiectele de decoratiuni interioare pe care le oferi, ce pot sa zic? Sunt piese deosebite intr-adevar si de unele chiar m-am indragostit nu alta. O sa le trec pe lista iepurasului. J

Dar stii, de mult am un mare of si de aia m-am hotarat sa abandonez scrisoarea  pe care tocmai o incepusem si sa sun pentru o “consultatie”.
…………………………………………………………………………………………………………..

Doctor Deco – Buna Madalina! Cu ce pot sa te ajut?

Eu – Doctore, am nevoie de “tratament”. Nu gasesc un tablou potrivit pentru sufrageria mea. Am doi pereti  goi si nici o idee despre cum as putea sa ii infrumusetez.

Doctor Deco – Si cam la ce te gandesti?

Eu – Ei,…aici e mai complicat. Deh..sunt femeie. Ma hotarasc si ma tot razgandesc cu viteza luminii. Am fost in vacanta in Bulgaria, la Balcic si am vazut acolo un tablou. Credeam ca pe ala mi-l doresc. Insa nu l-am cumparat prima data si nici a doua oara cand am revenit acolo. Deci….poate ca nu e pentru mine.

Doctor Deco – Sa fie un tablou mai mare sau mai mic? Sa aiba multe culori si forme sau mai simplu, eventual ceva minimalist? Rama sa fie simpla sau incarcata, mai somptuoasa?

Eu – Ah nu! Rama sa fie simpla nu din’aia lata si greoaie. Sa aiba culoare, insa nu si motive geometrice, cubiste sau ceva foarte complicat. Cred ca mai degraba as opta pentru un peisaj, ceva din natura sau ceva care sa-mi spuna ceva. E greu de zis!

Doctor Deco – Am inteles. Ai nevoie de un tablou care sa transmita acel je ne sais quoi, sa-ti reflecte personalitatea si sa-ti incante privirea. Cand este vorba de arta……….stii cum se spune….frumusetea este in ochii celui care priveste. Mai suferi si de vreo alta “afectiune”?



Eu – Acum ca ma gandesc mai bine……da. Ca multi altii, atunci cand trebuie sa cumpar un cadou….sufar de eterna si chinuitoare intrebare……Ce sa ii cumpar lui X? Bine ca mi-ai amintit. Am de cumparat un cadou pentru o doamna de peste 50 de ani, care are de toate si mai e si simandicoasa pe deasupra. Cadoul asta chiar imi da batai de cap.

Doctor Deco – Ce zici de o veioza? Te-ai  gandit la un buget anume? In Atelierul nostru de cadouri poti gasi idei de cadouri personalizate in functie de bugetul de care dispui si de stilul ales sau de ocazie. Ne putem ocupa de asemenea si de ambalarea cadoului si chiar de livrarea sa direct la beneficiar. In felul asta, faci o economie de timp considerabila.



Eu – Asta este intr-adevar util, mai ales pentru cumparaturile de pe site. Cred ca tocmai am ochit o lumanare foarte draguta! Dar ce ma fac daca vreau ceva ce nu gasesc in magazinul tau?


Doctor Deco – Nici o problema. Putem aduce pe comanda speciala, la cererea clientilor anumite piese. Eu si echipa mea suntem deschisi la sugestii si cereri.

Eu – Mda….pentru doamna respectiva am bugetul stabilit insa trebuie sa ma mai gandesc. In schimb pentru tabloul meu…..ar trebui sa imi stabilesc un buget. In orice caz, m-am mai linistit. Stiu acum ca are cine sa ma ajute.

Doctor Deco – Stii ce Madalina? Mai bine vino la “cabinetul” meu din Str. Blanari nr.12 ca poate iti vin mai multe idei. Si nu uita ca poti primi si sfaturi personalizate de la specialistii nostrii despre ce sa cumperi si cum sa asortezi piesele, stilurile etc.


Eu – Ca bine zici doctore! Oricum nu cred ca imi poti da o reteta asa pe neve. Stii...mie im place sa vad cu ochii mei, sa pipai, sa miros obiectele….sunt mai old school cand e vorba de obiectele de decoratiuni interioare. Si cine stie…..poate mai descopar si alte “afectiuni” ca tot vine Pastele. Unde mai pui ca mai am si alti sarbatoriti pana atunci si poate ii rezolv pe toti dintr-o lovitura! Ar fi ceva! J Stiu……sunt o pacienta complicate!

Vedere din "cabinet"
Doctor Deco – Nici vorba! Sigur vom gasi impreuna cel mai potrivit cadou. Gasesti “cabinetul” deschis Luni-Vineri intre orele 11.00-20.00 si Sambata in intervalul 11.00-18.00. Te astept cu drag si cu sfaturi “pretioase” cum in alta parte nu gasesti.


Articol scris pentru Spring Super Blog 2014
2 Responses
  1. Pishky Says:

    Deci... eu cred că încep să mă îndrăgostesc până peste cap de doctorul ăsta :))
    E atât de minunat! Și are atâtea și atâtea gusturi bune!


  2. Unknown Says:

    Are are. O sa ma duc si eu, sper cat de curand, sa fac cunostinta cu el si sa-i vizitez "cabinetul".


Trimiteți un comentariu