Acum ceva timp, dupa ce facusem aproape toate cumparaturile pentru vacanta in Tenerife pe care o planificasem de mult timp, mi-am dat seama ca cel mai important lucru, adica geanta de voiaj era prea mare pentru conditiile impuse de compania aeriana low cost cu care urma sa zbor. O tragedie, caci indesasem deja in ea o gramada de lucruri “de stricta necesitate” (femeile stiu de ce !). Iar acum trebuia sa renunt la o parte din ele - mai mare tragedie.

Cum nu imi mai ramasesera multi bani pentru a cumpara un rucsac, am apelat la ajutorul celei mai bune prietene, in speranta ca imi poate imprumuta unul. Cum ghinionul nu vine niciodata singur, am aflat ca aceasta ii imprumutase deja rucsacul fratelui ei, pornit intr-o expeditie cu bicicleta alaturi de cativa prieteni.  

Neavand alta alternativa, am ascultat sfatul prietenei mele de a intra pe site-uri de anunturi gratuite, in speranta ca voi reusi sa gasesc rucsacul mult dorit in timp util si fara sa-mi fac gaura in buget. Cu toate ca eram sceptica, deoarece nu mai facusem cumparaturi online pana atunci, am inceput sa caut.

Am gasit cateva anunturi interesante pe site-ul www.okazii.ro iar unul dintre ele mi-a captat atentia. Dupa ce am vazut pozele cu rucsacul respectiv si motivata fiind de pretul foarte bun, am decis sa sun vanzatorul. Insa entuziasmul avea sa paleasca dupa ce nu am reusit sa dau de el din prima. Dupa putin timp, sunt apelata de un numar necunoscut iar dupa ce raspund, sunt intrebata daca am sunat in legatura cu anuntul de vanzare al rucsacului. La telefon era un tip care intr-o prima instanta s-a scuzat ca nu reusise sa raspunda la primul telefon. Stabilim sa ne intalnim a doua zi, in zona Unirii. Ajunsa acolo l-am sunat si am reusit sa il identific prin marea de oameni care se plimbau in zona. Am facut cunostinta.  Il cheama Mihai si am fost placut surprinsa sa vad ca e un baiat dragut si de treaba, contrar impresiei pe care o aveam dupa ce vorbisem la telefon (adica un hmmm si o spranceana ridicata). Nu stiu ce a pus universul la cale insa m-a ajutat foarte mult deoarece atunci cand i-am spus ca imi trebuie rucsacul pentru ca urmeaza sa plec in Tenerife, Mihai a inceput sa imi povesteasca ca, in urma cu doi ani, a vizitat si el Insula Primaverii Vesnice si mi-a dat multe sfaturi utile despre puncte de atractie si activitati interesante pe care le poti face acolo. Dupa experienta frumoasa avuta in vacanta, m-am gandit sa il sun pe Mihai in dorinta de a-i multumi pentru sfaturile primite si de a-i povesti experienta mea acolo. Dupa ce am vorbit la telefon, mi-a propus o intalnire la o cafea si de acolo a inceput povestea noastra de dragoste, scurta…da buna. Ca sa vezi la ce se poate ajunge de la un rucsac.



Articol scris pentru Campionatul National de Blogging http://blogalinitiative.ro
2 Responses

  1. Catel Says:

    Si lumea crede ca astfel de povesti apar doar in telenovele si filme :).


Trimiteți un comentariu