Daca nu ati dat pe la dermatolog anul asta, poate va dau eu un motiv argumentat sa o faceti. Nu am sa va bag in sperieti vorbindu-va despre melanom si alte tipuri de cancer de piele. Ii las pe alti mai competent sa o faca.

Asa cum ne-a obisnuit deja, pana la 30 iunie, La Roche Posay, in parteneriat cu cabinetele de dermatologie ale celor mai importante spitale si clinici din Bucuresti si din tara, initiaza o campanie de consultatii gratuite pentru verificarea alunitelor si altor chestiuni suspecte sau nu, care apar pe piele.

Noroc ca mai citesc reviste glossy, ca anul asta era sa uit complet de campanie. De regula, sunt foarte constiincioasa cand e vorba de controalele anuale catre trebuie facute de orice persoana responsabila pentru sanatatea ei, asa ca ma duc repede sa imi fac o programare ca sa vad ce a mai aparut nou pe harta alunitelor de pe corpul meu si sa ma asigur ca noile “aparitii” sunt doar inofensive.

Ca sa recapitulez, sunt consultatii gratuite (cu sau fara programare, depinde de ce clinica alegi) la medicul specialist dermatolog iar la plecare primesti si un produs de protectie solara marca La Roche Posay.

Eu zic ca e afacere buna! J Mai ales ca nu e bine sa glumesti cu sanatatea proprie. Iar preventia e intotdeauna mai ieftina decat tratamentul.


Puteti citi mai multe informatii aici.
0 Responses

Trimiteți un comentariu