Am fost ieri la spitalul Victor Babes sa-mi verific alunitele asa cum fac in fiecare an in cadrul programului despre care am scris aici. Insa anul asta am fost destul de dezamagita. 

Dupa ce am asteptat aproximativ 2 ore in fata cabinetului de dermatologie, la finalul consultului nu am mai primit o mostra de produs La Roche Posay asa cum s-a intamplat anul trecut. Dna dr. Tomescu Cecilia, cea care m-a consultat a spus ca nu mai aveau mostre desi programul, sponsorizat de respectiva marca de cosmetice se termină abia pe 30 iunie. Se pare ca anul asta nu au fost la fel de generosi ca anul trecut. Un alt exemplu de initiativa buna care se prosteste pe parcurs. 

Totusi singura parte buna a acestui program este ca te duci direct la medicul specialist dermatolog fara sa mai fie nevoie de trimitere de la medicul de familie. Deci carevasazica astepti doar la un singur medic in loc sa-ti pierzi timpul de 2 ori. 

Cat am stat eu la usa cabinetului, am avut ocazia sa observ in ce conditii li se aduce mancarea, pacientilor internati acolo, in pavilionul B1. M-am cam oripilat. Nici vorba de mediu antiseptic, steril sau ceva de genul. De manusi sau capac pe acele oale cu mancare nu a auzit nimeni.

Priviti si va minunati.
0 Responses

Trimiteți un comentariu